Sociale vaardigheidstraining voor 2de, 3de en 4de leerjaar


In het voorjaar van 2024 gaan wij van start met sociale vaardigheidstraining in groepsverband.

De sociale vaardigheidstraining is geschikt voor kinderen uit het 2de, 3de en 4de leerjaar die vlotter contact willen leggen met leeftijdsgenoten en meer zelfvertrouwen willen krijgen in de omgang met anderen.

In een kleine groep gaan we stapsgewijs en spelenderwijs aan de slag. We oefenen de vaardigheden in die nodig zijn om bijvoorbeeld vriendschappen te sluiten, je mening te durven zeggen, om te gaan met plagen of pesten, samen te spelen, op te komen voor jezelf, enzoverder. De training is zowel geschikt voor kinderen die zich hierin teruggetrokken of net aanvallend opstellen. Aanvullend geven thuisopdrachten de mogelijkheid om verder te oefenen in het dagelijks leven.

Kan sociale vaardigheidstraining iets voor jouw zoon/dochter zijn? Neem gerust contact op. We starten met een kennismakingsgesprek met de ouder(s) waarin we nagaan of onze training aangewezen is voor jouw zoon/dochter.

De sociale vaardigheidstraining wordt georganiseerd binnen de conventie, waardoor deze volledig gratis aangeboden kan worden.

Voor inschrijvingen en meer info:

ine.neerinck@psycho2.be
phaedra.couchez@psycho2.be
Terug

Contact

PsychO2
Prins Albertstraat 49
8800 Roeselare
051 69 57 66
info@psycho2.be

De site maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te optimaliseren. Door op akkoord te klikken of verder te surfen, verklaart u zich akkoord met onze privavyverklaring en ons cookiebeleid. Meer info Akkoord