Contact

PsychO2
Prins Albertstraat 49
8800 Roeselare
051 69 57 66
info@psycho2.be

Tarieven


De kostprijs voor een individuele psychologische/therapeutische sessie (1 uur) bij een psycholoog/therapeut bedraagt € 55/€ 60.

De kostprijs voor het psychodiagnostisch onderzoek hangt af van het aantal testen die moeten worden uitgevoerd om een problematiek te onderzoeken. Dit wordt bepaald tijdens een eerste intakegesprek bij een psycholoog. Indien reeds in andere instanties (bijvoorbeeld het CLB) onderzoek werd verricht, kunnen bepaalde testen wegvallen. Nadat het onderzoekstraject bepaald is, bezorgt de onthaalmedewerkster een overzicht met alle praktische informatie (duur van de sessies, kostprijs, betaling- en annulatievoorwaarden…), zodat de uiteindelijke kostprijs bekend is vooraleer met testonderzoek wordt gestart.

Na vaststelling van een ontwikkelingsstoornis, is het mogelijk om verhoogde kinderbijslag aan te vragen. De onthaalmedewerkster kan hierbij hulp bieden.

Dr. Festjens is volledig geconventioneerd. Dit betekent dat de RIZIV-tarieven van het nationaal akkoord geneesheren-ziekenfondsen wordt gevolgd. De consultaties worden grotendeels terugbetaald (zie terugbetaling). Een actueel overzicht van de tarieven en terugbetaling kan u terugvinden op de frontpagina bij “Nieuws” (zie homepage).

Betaling bij Dr. Festjens kan cash, via Bancontact (kaart of app) of Payconiq. Betaling bij de psychologen kan cash, elektronisch via de bank-app en bij sommigen ook via Payconiq.

Een afspraak annuleren of verplaatsen kan kosteloos tot 48 uur op voorhand. Indien niet tijdig wordt verwittigd, zal de sessie worden aangerekend.

Voor individuele therapie en psychodiagnostisch testonderzoek wordt soms in terugbetaling voorzien door de mutualiteit (zie terugbetaling).

Contact

PsychO2
Prins Albertstraat 49
8800 Roeselare
051 69 57 66
info@psycho2.be

De site maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te optimaliseren. Door op akkoord te klikken of verder te surfen, verklaart u zich akkoord met onze privavyverklaring en ons cookiebeleid. Meer info Akkoord