Sociale vaardigheidsstraining - VOLZET


Beste ouders en verzorgers,

We willen u graag op de hoogte brengen dat onze sociale vaardigheidstraining momenteel volzet is. We willen alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme en interesse in onze training.

Voor degenen die zich niet hebben kunnen inschrijven, willen we laten weten dat we werken met een interesselijst. Het doel van deze lijst is tweeledig:

- Indien iemand niet meer kan aansluiten op een reeds geplande sociale vaardigheidstraining, nemen we contact op met de eerstvolgende persoon op de interesselijst.

- Wanneer er een nieuwe sociale vaardigheidstraining wordt georganiseerd, krijgen de kinderen die reeds op de interesselijst staan voorrang. We zullen dan ook contact opnemen met de eerstvolgende personen op de interesselijst.

Als u uw kind nog niet heeft kunnen inschrijven maar wel interesse heeft, nodigen we u van harte uit om uw gegevens door te geven zodat we u kunnen toevoegen aan onze interesselijst. We streven ernaar om iedereen die interesse heeft in onze trainingen de kans te bieden om deel te nemen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw gegevens door te geven voor de interesselijst.

phaedra.couchez@psycho2.be
ine.neerinck@psycho2.be
Terug

Contact

PsychO2
Prins Albertstraat 49
8800 Roeselare
051 69 57 66
info@psycho2.be

De site maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te optimaliseren. Door op akkoord te klikken of verder te surfen, verklaart u zich akkoord met onze privavyverklaring en ons cookiebeleid. Meer info Akkoord