Update maatregelen i.v.m. het coronavirus


Update maatregelen corona virus

- Teleconsultatie wordt nu de norm. Consultatie in de praktijk is enkel mogelijk wanneer online alternatief niet mogelijk is, wanneer de begeleiding niet kan onderbroken worden omdat er anders decompensatie dreigt en geen crisishulp mogelijk is of wanneer de hygiënische maatregelen (patiënt is niet ziek, handen wassen, social distancing, vrije ruimte plannen dus elk bezoek, enz.) kunnen worden toegepast. U wordt hierover zo snel mogelijk op de hoogte gebracht, of kan hiervoor rechtstreeks contact opnemen met uw psycholoog.
- De cliënt wordt vergezeld door maximum 1 persoon.
- Indien u symptomen vertoont, kan uw afspraak niet doorgaan. Gelieve hierbij zo snel mogelijk uw afspraak te annuleren, er zal geen vergoeding worden aangerekend.
- Vermijd een te drukke wachtzaal door niet te ruim op voorhand naar de praktijk te komen. We laten nooit meer dan 3 personen plaats nemen in de wachtzaal, de andere cliënten nemen plaats in de gang, met voldoende afstand.
- Na contact met een voorwerp, kan u uw handen ontsmetten. Er wordt ontsmettingsmiddel voorzien. Wassen met zeep is ook toereikend.
Terug

Contact

PsychO2
Prins Albertstraat 49
8800 Roeselare
051 69 57 66
info@psycho2.be

De site maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te optimaliseren. Door op akkoord te klikken of verder te surfen, verklaart u zich akkoord met onze privavyverklaring en ons cookiebeleid. Meer info Akkoord