Gezondheidscheque


De gezondheidscheque: een initiatief van het Chronic Care project Empact! en Logo Midden-West-Vlaanderen vzw.

Met de gezondheidscheque sporen we inwoners in de regio Midden-West-Vlaanderen aan om gezonder te eten, meer te bewegen, zich mentaal beter te voelen of te minderen of stoppen met roken, alcohol of drugs.

Met de gezondheidscheque krijgen ze een financieel duwtje in de rug om beroep te doen op begeleiding door een zorgbegeleider zoals een diëtist, kinesitherapeut, psycholoog of orthopedagoog. Die hen helpt om de eerste stappen te zetten naar een gezonde leefstijl én om het vol te houden.

Patiënten kunnen tot €45 van hun persoonlijk aandeel terugkrijgen bij het volgen van minimum 3 begeleidingssessies bij een erkend zorgbegeleider.

Patiënten krijgen de gezondheidscheque via een doorverwijzer. De huisarts behoort net als de apotheker, de maatschappelijk werker, het ziekenfonds, het lokaal bestuur of de thuisverpleegkundige tot mogelijke doorverwijzer.

Contact

PsychO2
Prins Albertstraat 49
8800 Roeselare
051 69 57 66
info@psycho2.be

De site maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te optimaliseren. Door op akkoord te klikken of verder te surfen, verklaart u zich akkoord met onze privavyverklaring en ons cookiebeleid. Meer info Akkoord